Kirjan nimi: Molly Moon ja arvaamaton aikamatka

Kirjailija: Georgia Byng

s. 382 (kovakantinen)

Molly Mooni kirjasarjan ensimmäinen osa oli ensmmäisiä omia kirjojani joita omistin ja se oli juoneltaan  aivan mahtava. Tämä sarjan kolmas osa ei päässyt lähellekkään ensimmäisen osan tuomaa innostusta ja jännitystä. Näin voi kirjasarjalle käydä, jos sitä jatkaa liian kauan. Varsinainen pettymys.

Takakansi: Mahtava seikkailu aikojen halki ja poikki käynnistyy! Kolmannessa tarinassaan Molly joutuu 1870-luvun Intiaan, jossa hän kohtaa haastavimman vastustajansa.

Hulvaton hypnotisoijamestari tulee taas! Molly Moonin seikkailut ovat ehtineet jo kolmanteen osaansa.

12-vuotias Molly pystyy mihin tahansa, sillä hän on suuri hypnotisoijamestari mahtavien hypnotisoijien suvusta. Tällä kertaa hän kohtaa elämänsä toistaiseksi haastavimman vastustajan, mielipuolisen maharadzan.

Kaikki saa alkunsa, kun eräänä päivänä Mollyn kotiin ilmestyy outo, turbaanipäinen mies, joka katoaa ilmaan Petula mukanaan. Pian hän tulee takaisin hakemaan myös Mollya, ja seikkailu aikojen halki ja poikki käynnistyy. Tie vie 1870-luvun Intiaan, jonne on kulkeutunut myös neljä muuta Molly-kopiota eri ikäisinä, Petula pentuna sekä Mollyn ystävät Rocky ja Forest. Mollyn on höynäytettävä maharadzaa, jotta kaikki pääsevät palaamaan takaisin omiin aikakausiinsa, mutta ensin hänen on selvitettävä, miten aikamatkustus toimii. Tästä seikkailusta ei puutu huumoria, Intian-nähtävyyksiä, kulttuuria eikä filosofiaa. Voiko Molly Mooneja edes olla koskaan liikaa?

Molly näyttää, että myös tytöt osaavat seikkailla. Hän on valloittava sankari ja esikuva kaikille vauhtia, kommelluksia ja yllätyksellisiä juonenkäänteitä rakastaville.

Molly Moon on ollut valtaisa menestys yli 20 maassa ja yli 30 kielellä.