Kirjan nimi: Noitavalo

Kirjailija: Marion Zimmer Bradley

s. 331 (kovakantinen)

Yleensä käy niin että jatko-osa on huonompi kuin ensimmäinen, mutta kerrankin toisin päin! Noitavalo on kirjasarjan toinen osa, jonka ensimmäinen osa Aavevalo oli kohtalaisen tylsää lukemista. Noitavalo oli kuitenkin ihan luettavissa oleva opus. Tarina tempaisi jossain kohti ihan mukaansa. Suosittelen mystiikasta ja okkultista kiinnostuneille! Eikä haittaa vaikka ei ensimmäistä osaa, Aavevaloa lukisikaan. 

Takakansi:

Okkulttista jännitystä!

Winter Musgrave, menestyvä liikenainen, pelkää tulleensa hulluksi. Esineet liikkuvat hänen kulkiessaan ohitse, ovet ja ikkunat avautuvat hänen nukkuessaan. Eläinten raatoja ilmestyy hänen syrjäisen talonsa rappusille. Winter hakee apua Taghkanicin yliopiston parapsykologian laitoksen tutkija Truth Jourdemaynelta.

Truth saa selville, että opiskeluaikoinaan Winter kuului noitapiiriin. Kuka tai mikä pitää Winteriä niin voimakkaassa otteessa ja miksi? Voiko häntä millään auttaa?

Truth Jourdemaynen parapsykologisista tutkimuksista kerrotaan myös romaanissa Aavevalo (Jalava 2001).

Marion Zimmer Bradley (1930–99) oli arvostettu fantasia- ja scifikirjailija, joka kirjoitti myös okkulttisiin teemoihin liittyviä romaaneja. Hänen tunnetuin teoksensa on Avalonin usvat.