Himoshoppaajan salaiset unelmat

Kirjan nimi: Himoshoppaajan salaiset unelmat

Kirjailija: Sophie Kinsella

s.331 (pokkari)

HA HA HA HAA!!!! xD Oikeasti! Nyt sai vihdoin ja viimein nauraa ja kunnolla kirjan parissa. Beckyn arkipäiväiset toivailut olivat niin  mieleeni että purskahdin nauruun kesken bussi matkan täydessä bussissa. Siinä olikin yksi noloimmista hetkistä elämässäni sitten sen kun poikaystäväni sai päähänpiston ja päätti näyttää perseeni kaikille keskellä kirkasta päivää Tampereen keskustassa. Mutta takaisin kirjaan. Sophie Kinselasta tuli tämän kirjan myötä yksi lempikirjailijoistani eikä niitä ole monia. Jos rakastat shoppailua niin tämä kirja on kuin tehty sinulle vaikka sinulla ei olisi varaa kuin ikkunashoppailuun.

TAKAKANSI: Vastustamattoman hauska, romanttinen ja ehdottoman trendikäs tarina!

Rebecca Bloomwood elää shoppaillakseen ja shoppailee elääkseen. Niinpä nainen, jolle museovierailukin muodostuu ostosretkeksi, huomaa pian olevansa korviaan myöten veloissa.

Rebecca yrittää säästää, mutta hyvät päätökset sortuvat Lontoon putiikkien houkutuksiin. Lisätulojen hankkiminen taas johtaa noloihin tilateisiin: liikeapulaisen kun ei ole tarkoitus piilotella vaatteita ostajilta eikä työnhakijan valehdella puhuvansa sujuvasti suomen kieltä.

Mutta Rebecca ei lannistu. Ehkä lottovoitto osuu kohdalle - ja onhan Englannin 32. rikkain mieskin vielä vapaalla jalalla…

* * * * *