Kirjan nimi: Perhosten talo

Kirjailija: Marcia Preston

s.345 (pokkari)

Johan oli pokkari! Bussi lukemisena ihan ok luettavaa mutta muuten en kyllä suosittele muille kuin draamakirjallisuudesta pitäille.

Takakansi: Marcia Preston kertoo kiehtovan tarinan kolmesta naisesta; heitä yhdistää ystävyys, sukusalaisuudet ja murhenäytelmä, joka solmii heidät elämän mittaiseen liittoon.

Bobbie Lee etsii yksinäisessä lapsuudessaan turvaa parhaan ystävänsä ja tämän äidin luota. Cincy ja Lenora Jainesin koti, Kalliosatamaksi kutsuttu talo, on Bobbielle satumaailma, jossa Lenora tutkii työkseen perhosia. Kolmikon ystävyydestä tulee pian Bobbien nuoren elämän kompassi. Mutta eräänä kohtalokkaana yönä heidän läheiset välinsä saavat murskaavan lopun, ja heidän elämänsä muuttuu ikuisiksi ajoiksi. Kalliosatama on heidän yhteisen tragediansa näyttämö.
 
Lähes kaksi vuosikymmentä kauhujen yön viivästyneet varjot vainoavat edelleen Bobbieta. Kun tuntematon mies ilmestyy hänen ovelleen, hänen on kuitenkin pakko kohdata muistot, joita hän on yrittänyt karttaa. Ja murhenäytelmän ahdistava totuus paljastuu lopultakin.

 

**