Kirjan nimi: Barry Trotter ja häpeämätön parodia

Kirjailija: Michael Gerber

s. 244 (kovakantinen)

Kirja ei ole kyllä käynyt kaupaksi sen "mahtavan juonen takia" vaan kyseessä on varmasti vain se että todellinen Potter-fani haluaa ostaa ja kerätä kaiken mahdollisen roinan mikä liittyy Harry Potteriin. Juoni on nimittäin kuin tuulesta temmattu. Kirjailijan tarkoitus on varmaankin vain saada kokoon mahdollisimman paljon rahaa ja nopeasti eikä hän sen takia ole jaksanut panostaa juoneen. Minäkin ostin tämän kirjan suurena Potter- fanina, mutta myös luovun siitä suurena Potter-fanina sillä kirja ei tee Harry Potteria millään tavalla ylpeäksi vaan minua alkaa suorastaan nolottaa kirjailijan puolesta.Päättämätön

Takakansi: Barry Trotter on Pötymähkän velhokoulun kuuluisin oppilas – ja hän nauttii siitä. Mutta nyt Pötymähkän pihan on vallannut rähisevien mäskien joukko, eikä koulun kohtalossa ole kehumista, jos menestykseksi povattu Barry Trotter -elokuva pääsee valmistumaan. Niinpä rehtori Alpo Bumblemore pistää Barryn tiukan valinnan eteen: ”Estä elokuvan valmistuminen – tai lähde oikeisiin töihin!”

Barry ja hänen ystävänsä Ermine Cringer ja Lon Measly suuntaavat kohti suurinta seikkailuaan. Ei riitä, että he pystyvät välttelemään Barryn raivokkaita faneja, väistelemään Barryn kummisedän Seriousin suunnitelmia ja tekemään tyhjäksi arkkivihollisensa Lordi Valumartin aikeet. Sen lisäksi heidän vastassaan on vastustajista voimakkain: Hollywood!