Kirjan nimi: Viides tytär

Kirjailija: Elaine Coffman

s. 378 (pokkari)

Kerrassaan raikasta lukemista kuumille kesäpäiville! Juoni on rakennettu hyvin ja se kantaa loppuun asti itsensä yhtä hyvänä. Romanttinen tarina ihastuttaviin lukuhetkiin!

Takakansi: Jumalten aikeet jäävät Strathmoren varakreiville tuntemattomiksi, kun perheeseen syntyy viides tytär, kohtalon kirottu välikappale.

Keväällä 1795 luontoäiti suo suosiotaan. Koko Englanti puhkeaa kukkaan ja kylpee väreissä. On ilon aika. Mutta Hamptonin kartanossa ei iloita. Strathmoren varakreivitär on kuollut synnytykseen. Vastasyntynyt, viides tytär, Maresa, joutuu isänsä hylkäämäksi.

Rakkaudesta osattomaksi jäänyt Maresa kasvaa yksin Yorkshiressä kaukana Lontoon seurapiirielämäst, ja hänestä tulee kesytön, voimakastahtoinen tyttö, joka janoaa rakkautta.

Useiden purkautuneiden kihlausten ja ilkeiden juorujen vuoksi Maresa hakeutuu äitinsä sukulaiseten pariin Italiaan välttyäkseen skandaalilta. Toscanan auringonpaahtamilta rinteiltä hän löytää juurensa ja alkaa hitaasti kypsyä naiseksi, jollaisen lupaus hänestä uinui jo Englannin sateisessa viileydessä.

****